Петата CR-V тръгна към клиентите си у нас

/ Информатор

Бултрако официално откри продажбите на новото поколение на световния бестселър на Honda

Петото поколение на Honda CR-V, най-продаваният SUV в световен мащаб през последните пет години, бе представено  в шоурума на Бултрако Моторс АД на столичния булевард Ботевградско шосе 326.  В България и ЕВропа новото поколение идва с известно закъснение. В САЩ то бе представено преди две години, но след това се наложиха глобялн иразмествания на производствени мощности и пътят пруз Атлантика стана по-дълъг. Всъщност сега той минава и през Индияския Окена, азщото европейските CR-V вече се правят само в Япония.

Новост е 7-местната версия, която се предлага за първи път в историята на популярния модел. Автомобилът идва с авангарден и икономичен 1,5-литров турбобензинов двигател с максимална мощност до 193 конски сили, а от 2019 година в България ще бъде представена и още по-екологичната му хибридна версия, сподели Ангелина Деведжиева, изпълнителен директор на Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda у нас.

Покривалото от тази статуя на колела бе вдигнато по време изискано парти, преобразило шоурума на Honda в концертна зала, в присъствието на приятели на Honda, под музикалния съпровод на струнен квартет КвартетЪт.

НазадКоментари