Мултибранд на SFA и в Люлин

/ Анализатор

Търговско – сервизният център на Peugeot вече ще представя и Citroen

Търговско-сервизният център „SFA Retail София-2“ в кв. „Люлин 10“ премина пълно обновяване и освен Peugeot вече ще представя и Citroen. Модерното мултибранд дилърство от мрежата SFA Retail на „София Франс Ауто“ (SFA) е преустроено и ребрандирано по последните стандарти на производителя Stellantis, за което са инвестирани над 800 000 лв. в рамките на година.

Акцент на реновирането е новата изложбена зала на Citroen от 198 кв.м, където могат да бъдат видени някои от последните модели - C3, C4, C3 AIRCROSS, С5 AIRCROSS, С4X, С5X, както и кокетният Ami. Шоурумът на Peugeot също е модернизиран, залата за издаване на автомобили е вече от 50 кв.м, а лекотоварната гама, насочена към корпоративния тип клиенти, ще се предлага в специален бизнес център, където ще са налични и екземпляри за тест.

Напълно обновено е и сервизното оборудване на дилърството, като вече ще се обслужват и ремонтират не само превозни средства на марките Peugeot и Citroen, но и на Opel. За клиентите на тези услуги е обособена и отделна мултибранд приемна, както и зона за изчакване. Паркингът на „SFA Retail София 2“ пък може вече да се похвали с четири 22 kW зарядни станции, от които две двойни.

 „С обновяването на центъра и превръщането му в мултибранд дилърство на Peugeot и Citroen целим да задоволим растящите клиентски потребности, като предложим комплексно най-доброто и качествено решение за продукти, услуги и сервиз, допълнено с изключително клиентско преживяване“ – сподели Иван Загорски, управител на SFA Retail София-2, по време на официалното откриване на 17 октомври. – „Дългогодишният ни опит, страстта към автомобилите, както и професионалният екип от утвърдени специалисти, обединени от корпоративната култура на SFA, са сред предимствата ни, които карат клиентите да изберат предлаганите от нас автомобили и сервизни услуги. Всички са добре дошли в новия ни център!“.

За да отпразнува обновяването си, „SFA Retail София-2“ е подготвило и специална изненада до края на октомври: 10% отстъпка от цените за труд и резервни части при ползване на услугите на сервиза, а при поръчка на нов автомобил Peugeot или Citroen – подарък комплект зимни гуми. „SFA Retail София-2“ – 22 успешни години.

 За своята 22-годишна история от създаването си през 2001 г. центърът „SFA Retail София 2“ е продал над 8350 нови и 1560 употребявани автомобила. До края на 2023 г. се очаква да реализира съответно 300 нови и 100 употребявани превозни средства. Годишно сервизът на центъра обслужва около 10 000 клиенти. Тази статистика превръща дилърството в едно от най-успешните в мрежата SFA Retail на „София Франс Ауто“.

„Прогнозираните продажби от 300 броя нови автомобили на “SFA Retail София-2” за 2023 г. включват вече и марката Citroen“ – коментира Станислав Панчев, бранд директор на Citroen към SFA. – „Интересът към нея в национален мащаб е в непрекъснат прогрес от присъединяването на марката към портфолиото на „София Франс Ауто“ през 2021 г., като откриването на най-новия модерен център в гр. София е от ключово значение за нейното бъдещо развитие. През 2024 г. в България ще пристигнат новите модели C3 и C3 Aircross, които ще внесат нови технологии, нова линия на дизайна и характерният за марката комфорт – качества, традиционно присъщи за Citroen“.

По повод пълното обновяване на дилърството Калоян Кутин, бранд директор на Peugeot към SFA, също не скри своето задоволство: “Peugeot е основната марка за „SFA Retail София-2“ вече 22 години и благодарение на доказалия се екип от професионалисти вярвам, че ще продължи да привлича клиенти с изцяло модернизирания си и отговарящ на най-новите стандарти на производителя шоурум. Радостни сме, че откриването на този център е в годината, в която Peugeot обнови цялата си гама леки автомобили, като предстои да представим обновения 208 и изцяло новия 3008. Всички те ще са налични за тест и в „SFA Retail София-2“, така че приятните изненади тепърва предстоят.”

Търговската и сервизна мрежа на представляваните от SFA марки наброява 43 дилърства в страната, от които 13 са собствени, а десет от тях са обединени под марката SFA Retail и обслужват автомобили Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel.

НазадКоментари