Mahindra идва с романтичен драматизъм

/ Информатор

XUV 500 се представя чрез кадри със стаени страсти и фантазии, екшън и ягуар, бягащ в светлината на фаровете

Mahindra XUV 500 е една от интересните новости на нашия пазар. Тя бе представена официално през септември чрез дилъра си Astreco Motors, а сега – след кратък период на изчакване -  вече се запътва стремително към клиентите си. Индийските коли са слабо познати у нас, а  това е пропуск, при това сериозен.

Mahindra всъщност е огромен индустриален гигант и автомобилна империя с постижения в моторизирането на на един от най-интересните, гъсто населени и сложни в икономическо отношение субконтиненти на Земята. Освен това е наследник на древна цивилизация, а това винаги има значение. Гледа амбициозно и към бъдещето – не случайно поддържа отбор в електрическата Формула.  

Autoobserver.bg скоро ще ви представи с подробен тест - със снимки и видео - новобранеца на нашия пазар, който идва като загадъчен феномен, чакащ опознаване, проучване и тестване. А дотогава можете да видите два от рекламните клипове, съчетаващи сантименталността на индийското кино с екшън-динамиката на американското и щипка ирония за финал.

НазадКоментари