Юбилеен пикник за Dacia

/ Информатор

Лидерът на българския пазар събира фенове и собственици в събота край Равногор

Dacia не случайно е лидер на българския пазар. Румънската фирма знае специфичен, балкански път към сърцата на българските клиенти, които, както е известно от литературата,  обичат да празнуват на „теферич”. Този опит е разпространен и из цяла Европа, където също се организират подобни събътия, но ги наричат „пикник”.  За десети пореден път фирмата организира сбирка на чист въздух – този пък около родопското село Равгорор (до Брацигово).

Гостите ще имат възможността да се запознаят с цялата гама на Dacia, включително новости като лимитираната серия Red Line, налична за моделите Duster, Sandero Stepway и Logan MCV Stepway. Феновете на Duster ще могат да изберат между шосеен и специално подготвен офроуд тестдрайв на модела.

За поредна година посланикът на марката Dacia в България Димитър Илиев ще бъде специален гост на събитието. През целия ден 8-кратният рали шампион на България и неговият екип от Safety Driving Academy ще провеждат демонстрации с интерактивен симулатор за безопасно шофиране. Марката разчита и на дейното участие на членовете на Duster Adventure Club, създаден с фокус върху собствениците на Dacia Duster и преживяванията им с автомобила. Част от тях ще разкажат за активностите, реализирани в рамките на събитията на клуба, а всеки желаещ собственик на Duster ще има възможност да се присъедини към общността.

За любителите на спорта Dacia Пикник обещава разнообразие от игри на открито. Освен футболно игрище на разположение на посетителите ще има и стрелбище, както и пособия за игра на бадминтон и петанк. По-креативните сред гостите ще могат да развихрят таланта си в кръжока по рисуване, а интересуващите се от градинарство щеимат възможността да облагородят района, засаждайки туи. Аниматори ще се грижат за настроението на най-малките посетители на събитието. Заедно те ще рисуват, играят, сглобяват и оцветяват къщички за птици. За поредна година Dacia Пикник разчита на партньори, които ще допринесат за доброто настроение на гостите с множество активности и награди. В допълнение, посетителите ще имат възможността да разгледат и закупят интересни продукти и дрехи на марката от специално обособения Dacia магазин.

Място за излета можете да запазите на https://picnic.dacia.bg/

НазадКоментари