Електрическа офанзива на Renault

/ Анализатор

Twingo подкрепя Zoe. Идват и E-TECH - хибридни задвижвания за Clio, Captur и Mеgane Grandtour

Renault черпи от експертния си опит в производството на електрически автомобили повече от 10 години и своя опит във Формула 1, за да предложи най-широката гама от електрифицирани автомобили, благодарение на лансирането на иновативна и революционна гама от хибридни и plug-in хибридни двигатели, наречени E-TECH на три от водещите си модели: новото Renault Clio, новото Renault Captur и новото Renault Megane.

 

Повече информация за E-TECH технологии и автомобили тук

Повече информация за новото Renault Megane тук

 

  • Новото Renault TWINGO Z.E.: емблематичният малък градски автомобил на Renault става 100% електрически

Renault ланисра електрифицирана гама с осем автомобила, включително новото Renault Twingo Z.E.

Twingo Z.E. се възползва от емблематичния статус и популярност на Twingo, историческия лидер в A сегмента на френския пазар и четвъртия най-продаван миниван в Европа. Проектиран, за да бъде електрически, Twingo Z.E. запазва цялата модулност, която направи модела с двигател с вътрешно горене толкова успешен. Размерите му остават непроменени, а рекордният радиус на завиване от 4,30 м гарантира оптимално управление в града.

Оборудван с новия двигател R80, развиващ 60kW (82 к.с.), Twingo Z.E. подчертава удоволствието от шофирането благодарение на три регулируеми нива на регенеративно спиране. Батерията с капацитет 22kWh позволява Twingo Z.E. да измине до 250 км*. Зарядното устройство Cameleon на Twingo Z.E. му осигурява голяма гъвкавост при зареждане и гарантира, че възстановява до 80 км от пробега си само за 30 минути, при зареждане от станция с мощност 22kW.

Благодарение на Twingo Z.E., емблематичният малък градски автомобил на Renault вече се предлага в 100% електрическа версия. Забавно и улесняващо ежедневието, Twingo става още по-предпочитано в града!

Повече информация за Twingo Z.E. тук

Заедно с новото Twingo Z.E., Renault представя и ZOE RIVIERA, ексклузивна лимитирана серия. Повече информация за новото ZOE Riviera тук

 

 MORPHOZ, ЕЛЕКТРОМОБИЛЪТ НА БЪДЕЩЕТО СЕ АДАПТИРА КЪМ ВСЕКИ ЖИВОТ

Renault запазва своя пионерски дух и предлага автомобил, което физически се адаптира към различните нужди на семействата.

Електрически: нова модулна CMF-EV платформа от Алианса, с нови перспективи по отношение на дизайн, пространството, комфорт и живот на борда.

Модулен: автомобил, който може да се адаптира към нуждите на потребителите, интегрирайки функции за споделено пътуване.

Свързан: MORPHOZ е оборудван с изкуствен интелект, истински виртуален личен асистент.

Автономен: MORPHOZ поддържа автономно шофиране от ниво 3 и общува със средата си.

Интегриран: Като връзка в интелигентна електрическа екосистема, MORPHOZ поддържа и ускорява енергийния преход.

Предвестник: MORPHOZ предвещава бъдещо ново семейство електромобили от Renault

 

Повече информация за MORPHOZ тук

Renault е пионер и лидер при електрическите лекотоварни автомобили в Европа с Kangoo Z.E. Концептуалният автомобил Kangoo Z.E. подсказва изваяния и динамичен дизайн на новото семейство на Kangoo, който ще бъде представен през 2020 г.

НазадКоментари