Eclipse Cross се пуска на рали Дакар

/ Информатор

Красавицата Кристина Гутиерез ще катери „Евереста на моторните спортове“ с машина на Mitsubishi

След постепенното изветряване на тръпката от Формула 1 и кризата на ралитата и рали-кроса, „Дакар“ остана може би най-автентичното и вълнуващо бензиново състезание – едно наистина сериозно изпитание за машини и пилоти, в което безкомпромисната здравина и надеждност на техниката трябва да се съчетава с желязна воля и мъжество у хората. Или може би не точно мъжество, защото през пустините се пускат и дами. Една от тех в предсотящето издание е и истинска красавица – испанката  Кристина Гутиерез.

Тя тръгве с Eclipse Cross, спонсорирана от испанския дилър на Mitsubishi Motors. Стартът е на 6 януари, като трасето с дължина над 5000 км  преминава в тежки условия по Андите. Кристина  е 26-годишна, но има зад гърба си опита от две участия в Дакар. Тя е и лице на програмата за сигурност на пътя Vial Fun, организирана от Santander Consumer Finance

Като вземем предвид впечатляващия дизайн на серийния Eclipse Cross, състезателният вариант е най-грандиозният автомобил, който съм карала, определено привлича вниманието!”, казва тя за колата.

НазадКоментари