Запознайте се с новата S-класа!

/ Информатор

Mercedes-Benz пуска серия от специални филмчета, посветени на новия флагман

Mercedes-Benz разширява дигиталната си информационна платформа с допълнителен новинарски формат за новата S-класа, която ще отпразнува дигиталната си световна премиера през септември. В общо три епизода, започващи на 8 юли, „Запознайте се с новата S-класа дигитално“ ще представи част от внедрените новаторски технологии в модела, които ще гарантират, че новият луксозен автомобил ще затвърди водещите си позиции като най-добрата кола в света.

Маркус Шофер, член на управителния съвет на Daimler AG и Mercedes-Benz AG, отговарящ за Daimler Group Research и Mercedes-Benz Cars COO, дава начало на сериите в медийната платформа Mercedes me с поглед към екстериора и интериора на новата S-класа. Видеото е достъпно на media.mercedes-benz.com/s-class, където трите епизода ще бъдат публикувани.

 Новинарският формат за новата S-класа ще даде поглед върху ключови нововъведения в автомобила преди неговата световна премиета под формата на интервюта в студио и репортажи от тестовите писти. Всяко шоу е съпроводено с подробна информация под формата на видеоклипове, графики, медийни съобщения и изображения за изтегляне.

 

Първата серия, “Запознайте се с новата S-класа дигитално: Моят MBUX”, ще бъде излъчена на 8-ми юли от  12.30 часа (българско време) и ще разкаже за новата генерация на инфотеймънт системата Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Фокус на втория епизод, който ще бъде онлайн на 29-ти юли, са сигурността и комфортът. А третият епизод, насрочен за 12-ти август, ще хвърли поглед върху новият луксозен интериор на S-класата.

НазадКоментари