„Хей Mercedes, добре дошъл в България”

/ Информатор

С новата А-класа вече може да си поговорите и у нас. И ще ви е по-евтино от Германия

Новата А-класа вече е в продажбените центрове на Силвър Стар. Първите автомобили пристигнаха в България в деня на пазарната премиера на модела за Европа. Цената у нас започва от 56 100 лева с включен ДДС за A 200 с 120 kW (163 кс) и ръчна трансмисия.  Силвър Стар предлага базовите модели с 11% ценово предимство в сравнение с немската ценова листаПри това базовите модели са оборудвани с екстри като Активен паркинг асистент и гуми Run Flat, които не са включени в стандартното оборудване.

Новата А-класа е първият автомобил на Mercedes-Benz, който се предлага с напълно новата мултимедийна система MBUX - Mercedes-Benz User Experience. Тя е способна да се самообучава благодарение на вградения софтуер с изкуствен интелект. Разпознава и гласови команди, като функцията се активира с фразата "Hey Mercedes". Напълно нова функция е MBUX добавената реалност за навигация е напълно нова функция, при която изображението на картата е надградено с добавена реалност.

Новата A-класа разполага с най-новите системи за подпомагане на шофирането, които дават на водача значително улеснение на пътя. Може да се движи полуавтономно в определени ситуации.

НазадКоментари