SPEEDFIGHT 125 cc е звездата на Peugeot

/ Информатор

Четвъртото поколение на легендарния скутеротбелязва българаската си премиера на Мото Ехро

Най-старият производител на мотоциклети в света – Peugeot, показва нова гама версии на щанд от 111 м² по време на MOTO EXPO 2019. Звезда на щанда е четвъртото поколение на Speedfight 125 cc, който ще може да бъде спечелен от един от посетителите на изложението, попълнил анкетна карта.

Peugeot Kisbee, златният стандарт в 50-кубиковия европейски сегмент, с компактен и пъргав дизайн, равен под, 4-тактов едноцилиндров двигател с мощност 2.7kW, е желан помощник в градския трафик.

Peugeot Tweet е известен с пъргавото си управление и удобна возия със своите 16’’ джанти и намалено междуосие, този градски скутер с големи колела идва със заключваща се жабка, равен под и закачалка за чанта.

Вдъхновен от първия скутер на марката, прочутият S55, Django асоциира образи от 50-те години и престижната история на марката и гледа напред към бъдещето с полу-дигитално бордно табло, две жабки с контакт 12V за зареждане на смартфон, характерно LED осветление и др.

Триколесният Peugeot Metropolis внушава динамика, модернизъм и е сбор от полезни технологии, които имат за цел да подобрят осезаемо комфорта и безопасността на водача и пътника.

Peugeot е с традиции и в производството на велосипеди, и ще покаже най-доброто от гама 2019 по време на изложението, начело с електрическия eLC01 - символ на елегантност и неостаряващ дизайн.

НазадКоментари