SFA разширява бизнеса

/ Информатор

Вносителят поема цялото портфолио на гиганта Stellantis – в семейството влизат FIАT, Alfa Romeo, Jeep

„София Франс Ауто“ (SFA) чрез новото си дъщерно дружество „Ес Еф Ей Аутомотив“ (SFA Automotive) вече е официален вносител за страната на още четири автомобилни марки на производителя Stellantis – Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat. От 1 ноември компанията поема продажбата и разпространението на нови автомобили, а от 1 декември и гаранционното обслужване за тях, както и дистрибуцията на оригинални резервни части, където ще бъдат добавени и тези на Dodge и Ram.

Сред приоритетите на „Ес Еф Ей Аутомотив“ ще бъде поддържането на високия имидж на новоприсъединените марки, развитието на търговската им и сервизна мрежа в България и повишаването на продажбите им на регионалния пазар.

„Успешното развитие на компанията ни е вследствие на повече от 30 години опит в индустрията, отдаденост към клиентите и страст към автомобилите. Горди сме, че с работата си сме спечелили доверието на производителя Stellantis и че вече представляваме осем негови марки – Peugeot, Citroen, DS Automobiles, Opel, Fiat, Alfa Romeo, Jeep и Abarth“ - сподели Стоян Желев, основател и главен изпълнителен директор на SFA. – „През последните години наблюдаваме как все повече се променя възприятието на водача към автомобила и той предпочита високотехнологично, модерно и екологично превозно средство, което доставя приятно преживяване, уют и комфорт на пътя. Ето защо пред нас стои предизвикателството да продължим да предлагаме качествени продукти и услуги в унисон с клиентските очаквания, като едновременно с това следваме амбициозния план на Stellantis за електрифициране на цялата гама автомобили и допринасяме за обновяването на българския автопарк с по-екологични превозни средства.“

„Витоша Ауто“ ще продължи своята дейност като дилър и оторизиран сервиз на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat за София. SFA е в автомобилния бранш повече от 30 години и е официален вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel, а сега и на Abarth, Alfa Romeo, Jeep и Fiat. 

НазадКоментари