Сериозни промени в Grandland

/ Информатор

Компактният кросоувър на Opel получава Vizor отвън и чистия панел в интериора

Opel Grandland премина серизен фейслифт, който актуализира външния му вид и го вкарва в рамките на новата фирмена визуална философия. Отвън това е особено забележимо в предницата, където светлинните блокове и остатъка от радиаторната решетка са обединени в добре очертания панел на Opel Vizor, а в центъра му е новата емблема.  

Тази концепция впечатли с новата Mokka и вече се разпространява по цялата гама. Самото понятие Vizor идва от прореза за очите в шлемовете на някогашните рицари. То дава един по-динамичен изглед и най-важното - става отличителен белег на фирмена идентичност.

В интериора подобна роля играе концепцията за Opel Pure Panel. Контролното табло е почти обединенно с голям дисплей на медианавигационната система, като линиите са изчистени, а организацията на пространството е удобна за работата на шофьора. При това климатикът се управлява с добрите стари бутони. Фейслифтът е съпроводен и с промени в списъка на оборудването и актуализиране на различните устройства за безопасност и комфорт.  

НазадКоментари