Секси автомивка на TRUCK EXPO 2019

/ Информатор

Красавиците от балет Велвет ще демонстрират измиване на тунинговани камиони

Днес тунинг зоната на TRUCK EXPO 2019 ще се превърна в една красива автомивка.. Момичетата с перфектни умения в танците от балет Велвет ще демонстрират сексапил и чар в миенето на най-желаните стъкла на изложението. Тунингованите камиони, които за първи път застанаха до най-новите модели и технологии на световните производители от всички класове товарни автомобили, ще блеснат още по-красиви и примамливи покрай красавиците.

Тази атракция от първото в историята на TRUCK EXPO - TRUCK TUNING SHOW – ще започне днес от 11.00 часа, на Летище „Лесново“.

За да осигурят максимален достъп до атракциите на изложението, организаторите от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България отварят широко вратите на TRUCK EXPO 2019. Ще има специални предложения за всички – от професионалисти до семейства и фенове на тежките машини. Посетителите могат да избират между различни специални събития, като демонстрация на най-новите модели и технологии в сектора, тест драйв за професионалисти, експозиция на уникални тунинговани влекачи, както и шанс да посетят безплатно Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в Има SLOVAKIA RING.

 

Входът е свободен.

НазадКоментари