Renault Master блясва във вторник

/ Информатор

Новото поколение ще бъде представено на изложението Solutrans в Лион

За тазгодишното издание на изложението Solutrans в град Лион Renault е подготвил важна новина. Там ще бъде глобалното представяне на новото Renault Master, по време на пресконференция  във вторник, 21 ноември от 10:00 ч. Тя ще може да бъде проследена на живо в Зала 4 или чрез пряко предаване в интернет.

Цялата LCV гама на Renault ще бъде изложена на събитието, като всички автомобили ще се отличават с новата идентичност и лого на марката. Посетителите ще могат да разгледат пълната LCV гама върху изложбена площ от над 1200 м² и същевременно да научат повече за експертния опит на разположение на бизнеса.

Ежедневни презентации ще запознават с продуктите, услугите и иновативните решения, които марката предоставя на бизнес потребителите.

Щандът ще включва също кът, посветен на HYVIA, където марката ще се възползва от Европейската седмица на водорода, за да представи нова архитектура за Renault Master Van H2-TECH. Друг кът за MOBILIZE ще показва конкретни и устойчиви решения за професионалисти и за пътнически и градски транспорт, включително Bento, ултракомпактен изцяло електрически миниван.

Гледайте пресконференцията във вторник, 21 ноември от 10:00 ч. на щанда на Renault или чрез стрийминг на следния линк.

НазадКоментари