Празнична игра от Jeep

/ Информатор

„Витоша Ауто“ очаква снимки на тема „радиаторна решетка със 7 отвора и два кръгли фара“

Представителят на Jeep за България „Витоша Ауто“ отправя творческо предизвикателство към феновете на легендарните всъдеходи. Решетката на Jeep остава непроменена през цялата 80-годишна история на марката, затова сега е моментът да се опитаме да я пресъздадем вкъщи, кой както намери за добре – от рисунка, през фотография, до предмети от нашия бит.

Jeep задава посоката, а крайната цел е вдъхновена от въобжанеито и художествения усет на феновете. Предизвикателството „Jeep приключение у дома“ е подтик да потърсим индивидуалния стил, новите възможности за забавление, творческия дух и изява в сигурността на дома, които винаги са били основни ценности на бранда.

Всички проекти ще намерят място в специална секция на www.jeep.bg, а най-добрите творби ще получат специални Jeep-награди. Журито на конкурса ще бъда в състав от: Стефан Вълдобрев – артист и посланик на Jeep, Белослава – артист и посланик на Jeep, Димитър Караниколов – архитект, фотограф и пътешественик, Ралф Петров – издател и главен редактор на Auto Bild в България, Доц. Любомир Христов – преподавател в НАТФИЗ и Анита Бедин – Маркетинг мениджър във „Витоша Ауто“.

Какво трябва да направите:

  • Харесайте профилите на Витоша Ауто в Instagram или Facebook @vitoshaauto;
  • Качете снимка на вашата Jeep творба с кратко описание на идеята ви;
  • Тагнете профила @vitoshaauto и поставете #jeepadventureathome

НазадКоментари