Посрещнете PEUGEOT E-TRAVELLER!

/ Информатор

Микробусът е адаптиран да задоволи всяка нужда по най-екологичния възможен начин

Предназначен за професионални превозвачи на пътници, E-TRAVELLER се предлага въ върианти от 5 до 9 места, в зависимост от версията, с първокласно ниво на комфорт, включително VIP ниво на оборудване с 4 независими седалки, разположени една срещу друга, с особено луксозно изпълнение и оборудване (тризонов климатик, затъмнен стъклен покрив и др.). E-TRAVELLER е адаптивен и практичен, с плъзгащи се и подвижни седалки, рафтове на ред 2, вградени сенници и др. Освен това е перфектен за дейности на открито, благодарение на Advanced Grip Control с Hill Assist Descent Control, подобрена система за сцепление при с ниско сцепление (пясък, кал, сняг и др.).

Общото между всички нови модификации на E-TRAVELLER е тяхното особено щедро вътрешно пространство и батерията, разположена под пода. В зависимост от конфигурацията, новият E-TRAVELLER може да превозва до 9 души с обем на багажника от 1500 литра, или 5 души и 3000 литра, или дори да предложи до 4900 литра товарен обем с 2 или 3 души на борда.

Три режима на шофиране, които отговарят на ежедневните нужди. Новият E-TRAVELLER се задвижва от нов по-ефективен електрически мотор, предлагащ максимална мощност от 100 kW (136 к.с.) и максимален въртящ момент от 260 Нм, гарантиращ оптимална производителност от стартиране до максимална скорост от 130 км/ч. Налични са три режима на шофиране: Eco за максимизиране на обхвата, Power за максимална производителност при пълно натоварване и Normal.

Два капацитета на батерията, предлагащи до 350 км пробег. За да отговори на всяка нужда, новият E-TRAVELLER предлага избор от две батерии. Перфектно подходяща за ежедневна градска и крайградска употреба, батерията от 50kWh предлага пробег до 224 км. За оптимална гъвкавост при всички видове пътувания, батерията от 75kWh сега предлага пробег до 350 км. За да оптимизира пробега, новият E-TRAVELLER разполага с нова регенеративна спирачна система, която може да се активира на три различни нива на регенерация с помощта на лостчета, разположени зад волана. Ефективно зареждане. С еднофазно вградено зарядно устройство от 7,4 kW и - като опция - трифазно зарядно устройство от 11 kW, E-TRAVELLER може да се зарежда ефективно независимо от наличната инфраструктура.

 

НазадКоментари