Пикапи си търсят фермери

/ Информатор

ISUZU D-Max и Piaggio Porter се представят на земеделското изложение в Стара Загора

Като има криза на автосалоните, други изложения почват да вършат работа. И както в САЩ изложението за потребителска електроника в Лас Вегас затъмнява автосалона в Детройт, така у нас селскостопанските изложения се оказват привлекателен подиум за някои вносители на автомобили. Логика има, защото фермерите не само имат нужда от транспорт и механизация, но и все повече от тях могат да си позволят инвестиции, включително и в нови коли.

На Международното специализирано селскостопанско изложение БАТА АГРО, което се провежда от 15 до 18 май в Стара Загора има и автомобилни вносители. Един от тях е София Франс Ауто, който представя двата си бранда – ISUZU и PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES на щанд номер E84.

Многофункционалният пикап на годината в България - ISUZU D-Max, избран за най-надежден пикап във Великобритания, разполага с една от най-големите товароносимости в сегмента. Пикапът е с двигател и шаси, здрави като при камионите. Въпреки това, интериорът на D-MAX предлага удобството на лек автомобил и съчетава здравината с усещане за комфорт.

Универсалният Piaggio Porter, се отличава с отлично съотношение товароносимост / компактни размери. Флагманът на четириколесната гама на PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES, е с най-добрия в категорията си радиус на завой (3.7м), разполага с оптимално съотношение между размери и товарен обем. С максимален товарен капацитет от 1120 кг Piaggio Porter Maxxi се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван. Задвижва се от четирицилиндров бензинов двигател, като има опция за LPG и Метан.

НазадКоментари