PEUGEOT под тепетата

/ Информатор

Гамата лекотоварни модели с лъвче ще блесне на на Truck Expo 2021

PEUGEOT ще представи своята лекотоварна гама на собствен щанд пред палата номер 5 на Панаирното градче в Пловдив. Ще Бъде изложена  професионална гама модели в различни силуети, с възможности за допълнително оборудване, които постигат перфектния баланс между удобство и управляемост. Посетителите на Truck Expo ще открият LCV гамата на марката в лицето на PEUGEOT Partner, PEUGEOT Expert и PEUGEOT Boxer.

 

PEUGEOT PARTNER с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно оборудване, е с динамичен и елегантен дизайн, съдържащ стилистичните кодове на марката. Моделът има едни от най-добрите в сегмента стойности за полезен товар – от 650 кг до  1 000 кг за определени версии. PEUGEOT PARTNER включва индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони.

PEUGEOT Expert е носител на най-престижната награда за лекотоварни автомобили – Ван на годината 2021, в електрическата му версия. PEUGEOT Expert носи максимален полезен товар от 1400 кг и се предлага в три дължини : от 4,60 м до 5,30 м. Автомобилът предлага отваряне на плъзгащите се странични врати, безконтактен достъп, модулност на кабината с Moduwork, Active Safety Brake, камера за заден ход с VisioPark, свързана 3D навигация.

PEUGEOT Boxer е способен да посрещне всички нужди на всички клиенти. Въз основа на 3 варианта за междуосие и 3 височини за общо 5 различни силуета, вариращи от 8 до 17 м³ товарен капацитет и с полезен товар до 1890 кг (в зависимост от версията).

В рамките на изложението ще бъде представен термоизолиран автомобил, който отговаря на европейските тенденции за изработване на специализирано оборудване. Той е направен на базата на PEUGEOT Boxer и е със завишени термоизолационни характеристики. Задните врати са завършени с анатомични стъклопластови панели с високо ниво на термоизолация и ремонтопригодност. Технологията на производство предотвратява термичните мостове и гарантира поддържането на оптимален температурен режим в комбинация с хладилния агрегат.

Посетителите на Truck Expo 2021 ще открият професионалната гама на PEUGEOT на щанда на марката пред палата номер 5.

НазадКоментари