Partner 4х4 e „ванът на Литва“

/ Информатор

Пълноприводната трансформация, разработeна съвместно с Dangel, грабва титлата

Пълноприводната версия на Peugeot Partner, разработена съвместно с Dangel, е избрана за „най-добър ван на Литва“. Сред аргументите за избора на специалистите са били изтъкнати както отличните офроуд-възможности, така и комфорта на водача и авангардните системи аз безопасност, които за пръв път навлизат в сегмента на утилитарните машини.

Освен това Peugeot Partner е оценене като отличен модел за специализиарни фирми – примерно за поддържка на електроснабдителни и комуникационни мрежи както и за различни обществени служби. Версията с 4х4 се е показало особено удобна за обсулжване и одставки за отдалечени райони с лоши пътища. Както и на такива въобще без пътища.

Задвижването 4х4 е с вискокуплунг и при пробуксеване на предния мост тягата автоматичон се перразпределя, което му дава офроуд-възможносит, бемз да ангажира шофьора в управление на трансмисията.
„Partner 4х4 Dangel стана най-голямата изненада в конкурса тази година“, казва членът на журите Каролис Шимкис. За него особено ценни са офроуд-възможностите, като подчертава че пътният просвет от 205 мм, съчетан с пълноприводното задвижване правят този товарен ван по-проходим и използваем от пикапите, които са далеч по-тежки.

НазадКоментари