Новият Range Rover стъпи у нас

/ Информатор

Официалната премиера бе в студио. Доставките започват

Вчера бе официалната премиера на новия Range Rover. В края на миналата година имаше и предпремиера, но тази е по-истинска, защото вече има доставени машини. А основният проблем пред вносителя Мото-Пфое е не как да намери клиенти, а как да достави коли. На премиерата бе съобщено, че вече има предостатъчно заявки и поръчки за емблематичния луксозен всъдеход. Остава да пристигнат и самите машини. Премиерата също бе високотехнологична. Машината бе предстаена пред огромен полкръгал дигитален екран, който създава зад нея убедителен фон. Технологитя ас езиползва за павилионни снимки на кинокадри, и те излизат по-качествени от колкото ако се снимат на място.  

Новият RANGE ROVER не не просто луксозен и всъдеходин,  о и особено високотехнологичен. Наситен е с модерни  решения и уникални технологии – примерно подтискаща външния шум аудиосистема с колони в подглавниците, още по-добра шумо- и виброизолация, адаптивно въздушно окачване, система за управление на четирите колела като стандартно оборудване, интегриран виртуален асистент Amazon Alexa, система за пречистване и филтриране на въздух в купето Cabin Air Purification Pro и други.Новата генерация на RANGE ROVER стъпва на пазара и с увеличена двигателна гама, в това число зареждаеми (PHEV) хибридни модификации с 510 и 440 конски сили и свободен пробег в чист електрически режим от до 100 километра. Благодарение на системата за оптимално потегляне от място, версията Twin Turbo V8 с 530 конски сили на флагманския SUV е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 4.6 секунди.

Автомобилът е наличен за поръчка в две версии на купето- Standard с изпълнение на интериора с пет седалки и LWB (Long Wheelbase) със седем, както и нива на оборудване SE, HSE и Autobiography. През първата си година пазарно присъствие, новият RANGE ROVER ще може да бъде поръчан и в специалната версия First Edition, която е разработена на базата на топ-нивото Autobiography, като идва с уникални надграждащи елементи, в това число Sunset Gold Satin екстериорно цветово изпълнение.

НазадКоментари