Нова идентичност за „София Франс Ауто“

/ Информатор

Новото лого вече украсява централата на вносителя. Фирмата празнува юбилей

 „София Франс Ауто“ АД обнови логото и корпоративната си идентичност. Това съвпадна с 30-годишния юбилей на компанията, отпразнуван през месец декември 2022 г. Новият графичен знак е създаден като абревиатура от името на латиница (SFA) и вече може да бъде видян на фасадата на централната ѝ административна сграда на бул. „Ботевградско шосе“ в София. Неоновият надпис е с височина 180 см и е забележим отдалеч.

„Развитието на корпоративната ни идентичност е израз на модерното ни виждане за бъдещето, на бързото разрастване на компанията и на разширяването на продуктовото ни портфолио – отбеляза г-н Стоян Желев, главен изпълнителен директор на „София Франс Ауто“ АД. – Тези процеси намират отражение и в корпоративната ни култура и ценности, които са пряко свързани с начина, по който обслужваме клиентите си.“

Новата идентичност постепенно обхваща и дъщерните дружества на компанията, като тези от собствената търговско-сервизна мрежа на SFA вече ползват регистрираната марка SFA Retail, като я включват и в името си и постепенно се превръщат в мултибранд центрове за продажба и сервизиране на Peugeot, Citroen, DS и Opel. Фирмите на SFA, които предоставят разнообразие от съпътстващи услуги, също са с освежена идентичност - застрахователното дружество SFA Broker („Ес Еф Ей Брокер“), SFA Occasion („Ес Еф Ей Оказион“) за употребявани автомобили и SFA Logistics („Ес Еф Ей Логистика“) за логистични дейности.

„София Франс Ауто“ АД (SFA) е в автомобилния бранш вече 30 години и е официален вносител на Peugeot, Citroen, DS Automobiles и Opel за България, както и оторизиран дилър на пикапите Isuzu. В автомобилната група влизат „Ауто Бавария“ – най-големият дилър на BMW, MINI и BMW Motorrad у нас, „Италия Моторс“ – вносител на мотоциклетните марки Vespa, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi и FB Mondial, и „Исубус“ – официален представител за страната на автобусите Isuzu. SFA предлага разнообразие от съпътстващи продукти и услуги - собствен лизинг чрез Sofia Leasing, различни видове застраховки от SFA Broker, употребявани автомобили чрез SFA Occasion, логистични дейности от SFA Logistics и отдаване на автомобили под наем от LION Rent-a-car.  Търговската и сервизна мрежа на представляваните от SFA марки наброява 43 дилърства в страната, от които 13 са собствени, а десет от тях са обединени под марката SFA Retail и обслужват автомобили Peugeot, Citroen, DS и Opel.

НазадКоментари