Mustang Mach-E тегли до тон

/ Информатор

Електрическият болид има увеличен капацитет на батерията

Ford Mustang Mach-E вече е с увеличен капацитет за теглене на ремарке със спирачки. Всички варианти на модела, които са оборудвани с батерия за удължен пробег, вече официално могат да теглят до 1000 кг. ремарке със спирачки, независимо дали са със задно задвижване или задвижване на всички колела. Този капацитет на теглене е достатъчен, за да позволи на клиентите да теглят малка или средна по размер лодка.

Заедно с подобряване на теглителната си сила, електрическият SUV на Ford, сега е с намалено време за зареждане до 80-90% от капацитета на батерията и вместо 52 минути, днес са нужни само 15 минути.

За да предложи още по-комфортно пътуване, особено в „тръгни и спри“ трафик, инженерите на Ford въведоха промени в настройките и усъвършенстваха системата за рекуперация на енергията, с което “1-Pedal Drive” шофирането на Mustang Mach-E предлага по-комфортно управление и плавно спиране при ниски скорости в натоварения градски трафик.

 

„Подобряването на капацитета за теглене на Mustang Mach-E е една от редица безплатни промени, които продължаваме да правим чрез хомологация, актуализиране на настройки и софтуер, за да предложим на собствениците възможно най-доброто изживяване. Подобряването на капацитета на теглене е чудесен пример как отговаряме на очакванията на нашите клиенти и успяваме да предложим това, което те желаят“, каза Тис Вьолперн, Генерален мениджър, Внос на превозни средства, Ford of Europe.

Ford Mustang Mach-E се продава в Европа повече от година и продължава да печели нови клиенти. Около 88% от клиентите, които са закупили електрическия SUV на Ford са от други автомобилни марки, привлечени от дръзкия и спортен стил, гамата на модела и забавлението от шофирането.

 

Настоящите собственици на Mustang Mach-E също ще се ползват от последните промени, чрез надграждане на софтуера или хомологацията и с бъдещи „over-the-air” обновявания, планирани да поддържат непрекъснатото усъвършенстване на Mustang Mach-E.

 

НазадКоментари