Mitsubushi готви хибриден прототип

/ Иноватор

Започва кампанията по представянето на концепт, която ще бъде показан в Токио на 24 октомври

Mitsubushi пусна първия тийзър за нов прототип, който ще бъде официално представен следващия месец в Токио, по време на 46-ия Автосалон който отваря врати за публиката между 24 октомври и 4 ноември, 2019 г.

 

Концептуалният автомобил се позиционира в класа на малките SUV-та и въплъщава в себе си както основната ценност на бранда - “Drive your Ambition”*1, така и дългогодишната експертиза в технологията на задвижване на 4-те колела.  

 

“Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и увереност на всякакъв терен при всякакви атмосферни условия“, MMC предлага на своите потребители три основни ценности - SUV, PHEV и 4WD: Концептуалният автомобил ще бъде с по-малко по обем и по-леко плъг-ин хибридно електрическо задвижване, както и с електрическа 4WD система.

 

MITSUBISHI MOTORS осигурява нов вид преживяване зад волана – такова, което ще ви накара да се чувствате сигурни и спокойни по време на ежедневните си пътувания в града, като същевременно ви позволява смело да прекрачите отвъд и да поемете по неутъпкан терен.

НазадКоментари