Като ще е тротинетка – от Honda да е!

/ Иноватор

Японската фирма се втурва и в тази нова форма на мобилност с eSYMO

Сходството в имената не е случайно! Сигурно си спомняте робота ASIMO, който преди години посети България? Той бе авангардно произведение на Honda, а днес идва нещо друго, чието име звучи по подобен начин – eSYMO (съкращение от e-Step Young Mobility). Авангардна електрическа тротинетка – скутер, която пристига тази седмица и е идеално решение за градския трафик.

 

Чиста като сълза, защото работи на електричество и с едно зареждане (отнема 3 часа) пробегът достига до 25 километра. Толкова е и максималната й скорост – 25 км/ч. Предлага най-добрия в класа на високотехнологичните тротинетки комфорт и ще се справи дори и с неособено равните улици на София.

Освен това има управлявана с лост спирачна система, която осигурява отлична безопасност. Докато маневрирате по тъмно, ще разчитате и на преден фар и стоп-светлина отзад. Осветен електронен дисплей информира „ездача“ за околната температура, заряда на батерията, както и за различните режими на управление.

 

Допълнително предимство на eSYMO e възможността да променяме скоростта само с няколко клика. Скутерът остава абсолютно стабилен, когато не е в движение и е сгънат частично.  От 1799 лв. с ДДС започват цените на новата двуколесна Honda.

НазадКоментари