Идва и Peugeot е-Traveller

/ Информатор

Служебна совалка с 9 места, луксозен бус за началници или семеен ван. С пробег до 330 км.

Peugeot представи и електрическата версия на пътническото си бусче е-Traveller. Както и бензиновия му събрат, то се предлага с богат избор от варианти на каросерията, което го прави подходящо за всевъзможна семейна или служебна употреба.  Вътре могат да бъдат разположени 2 или три реда седалки, като максималният брой на пътниците стига до 9. Възможно е да се използват и по-малко, но луксозни фотьойли, които се плъзгат, разместват и могат да оформят нещо като кът за разговори, за ядене или за игра на карти, като пътниците сядат един срещу друг, а между тях се поставя масичка. Естествено - може да се товари и много багаж. 

Достъпът до луксозната пътническа кабина става чрез плъзгащи се странични врати, които магат да се задвижват с електричество.  Каросерията има избор от 3 дължини – 4,60м, 4,95 м. и 5,30 м.  Височаната е 1,9 метра, което позволявяа използването на подземни паркинги.

Има възможност за избора ина рзлични батерии. По-малката с капацитет 50 кВтч осигурява пробег от 230 км, а по-голямата от 75 кВтч позволява да се изминат 330 км с едно зареждане. Батериите могат да използват мощни зарядни с ток до 100 кВт.

Двигателят е един с мощност 136 к.с., като максималната скорост е ограничена на 130 км/ч, а ус  корението 0-100 е за 13 сек.

НазадКоментари