Hyundai прави шоу в в Бургас

/ Информатор

Няколко модела ще се тестват в Дните на Корея. До тях - корейска кухня

Hyundai ще гостува на Дните на Корея, които ще се проведат на 17 и 18 май пред Пантеона в Морската градина. Събитието се организира от посолството на Република Южна Корея и Община Бургас с помощта на Корейската фондация, а в ролята си на специален гост Hyundai ще присъства със собствен щанд.

В рамките на 2 дни жителите и гостите на Бургас ще могат да посетят щанда на Hyundai, където да се запознаят с гамата и да направят тест-драйв на някои от моделите.  Оспоредно с това ще могат да опознаят и корейската кухня, тъй като специални гости на събитието ще бъдат прочути азиатски готвачи. Програмата включва  и концертна част с корейска фолклорна музика с традиционни ударни инструменти.

Няма да отсъстват и истински К-поп танци, за които ще се погрижи танцова формация „Токсик“. Почетен гост ще бъде българският национален отбор по таекуондо, който ще демонстрира основни техники от корейското бойно изкуство. Входът е свободен, затова Hyundai и останалите участници в Дните на Корея очакват много гости на събитието.

НазадКоментари