Електрически работяги от Toyota

/ Информатор

Утилитарната гама преминава на напълно екологични задвижвания

Toyota Professional предлага обновена и разширена електрифицирана гама от лекотоварни автомобили. Водещите в класа технологични решения в областта на лекотоварните автомобили се допълват от променен, дързък и солиден външен вид и изключителни възможности за превоз на товари. 

 

Централно място в гамата заема изцяло новият PROACE MAX, който се присъединява към разширеното семейство PROACE заедно с усъвършенстваните PROACE и PROACE CITY, формирайки едно солидно продуктово семейство. Междувременно в лицето на Hilux Hybrid 48V  неудържимия пикап на Toyota получава нова електрифицирана версия. Модерните интериори се допълват от нов дизайн на волана, а към това, в зависимост от нивото на оборудване се добавят различни нови технологии, включително напълно дигитални дисплеи и актуална информационно-развлекателна система с интегрирана навигация и безжична връзка с Apple CarPlay или Android Auto.

 

Услугите за свързаност ще предоставят добавена стойност към ежедневните работни операции и ще бъдат достъпни за всяко ниво на оборудване в семейството PROACE още от началото на продажбите. В съответствие с многопосочния подход на Toyota към въглеродната неутралност, всички автомобили от семейството PROACE се предлагат и като електрически автомобили, захранвани с батерии (BEV) и осигуряващи нулеви емисии, без да се жертва практичността и надеждността.

НазадКоментари