Dacia по пътя на Tesla

/ Иноватор

Duster излита в космоса и става DUSTAR. Гледайте директно от космодрума в 11 часа.

Dacia, автомобилната марка с най-добро съотношение цена-качество, обявява стартирането на първата в света достъпна космическа програма. Наречена DUSTAR, иновативната услуга поставя началото на нова ера в усвояването на космоса чрез автомобили. По-рано Илън Мъск опита подобна нещо, но неговата космическа кола се загуби.

Този гигантски скок за Dacia идва след революция на пазара на нови автомобили на Земята, предлагайки достъпни, награждавани и надеждни автомобили от 2005 г. Разчитайки на това ненадминато ноу-хау и на практичния Dacia подход по отношение на разходите при разработка на продукти на нашата планета, марката разширява хоризонтите си с DUSTAR, за да покаже, че благодарение на интелигентни иновации може с наистина малко да се постигне много.

На Земята в тайната техническа база на DUSTAR, Алън Динг, ръководител на програмата DUSTAR, заяви: „Всички ние имаме за цел да предложим най-доброто съотношение цена-качество без компромис. Постигнахме това на Земята, така че изстрелването на автомобил в космоса е очевидната следваща стъпка! Пътуването в космоса е мечта за мнозина, но ние искаме да покажем, че с малко може да се постигне много и целта да се превърне в реалност. На седмото небе съм, че започваме да изпращаме нашата здрава и надеждна Dacia Duster към нови висоти от днес."

Тези на Земята, които нямат интерес да пътуват в космоса, могат да съзерцават звездите от моделната гама на Dacia, независимо дали това е награждаваната нова Dacia Sandero или SUV любимецът Duster.

Duster е Dacia автомобил, който може всичко. Любим сред семействата, Duster е толкова удобен в космоса, колкото и на пътя, с версии 4х4 на разположение за тези, които търсят приключения извън този свят.

Новите Dacia Sandero и Sandero Stepway отразяват ценностите на марката Dacia да остане семпла и значима, като същевременно осигурява качество на достъпни цени. Двата модела поддържат безспорната практичност на Dacia.

Можете да гледате официалното изстрелване на DUSTAR днес в 11:00 ч.: https://youtu.be/kyA4ogO3CmI 

НазадКоментари