CITIVOLT 12 тръгва из България

/ Информатор

Електрическият автобус на Anadolu Isuzu ще тръгне от Пловдив на 8 юни, после - София и Благоевград

Новият 100% електрически, 12-метров градски автобус CITIVOLT 12 е на демонстрационна обиколка из Европа, която обхваща 15 държави. Той е разработен и произведен в центърa за научноизследователска и развойна дейност на Anadolu Isuzu.

В рамките на 15 дни CITIVOLT 12 ще посети Пловдив, София и Благоевград, като началото на обиколката му из България ще започне с щанда на „Исубус“ на изложението Truck Expo в Пловдив на 8 юни. Всички заинтересовани общини и компании за обществен транспорт ще имат възможността да разгледат отблизо модела и да се запознаят с неговите предимства.

По време на демообиколката участниците ще могат да изпитат високопроизводителния, тих и екологичен двигател, поведението на CITIVOLT на пътя, както и безопасността и комфорта на този модерен автобус.  Моделът с нулеви емисии привлича вниманието и с модерния си дизайн. В зависимост от потребностите на клиентите автобусът се предлага с различен капацитет на батериите - за къс, среден и дълъг обхват.

С най-големия си капацитет от 450 кВ/ч CITIVOLT може да измине пробег до 480 км без спомагателни системи, а след това да презареди бързо само за три часа. Със своята висока производителност и тиха работа мощният електрически мотор ZF AVE 130, който генерира максимална мощност 2 х 125 кВ и максимален въртящ момент от 2 х 480 Нм, е отлично решение за придвижване в града, а регенеративната спирачна система влияе върху по-големия пробег и по-дългия живот на спирачките. Пълното електрическо управление, ергономичната зона за водача и персонализираният дисплей допринасят за по[1]приятно и удобно шофиране. В допълнение към високата си технологичност, богато оборудване и екологично предимство, CITIVOLT осигурява на своите пътници безпрепятствен достъп чрез платформата си с нисък под и широките си врати. Дължината от 12 метра, монтираните на тавана батерии, внимателно обмисленото разпределение на теглото, както и просторният и удобен интериор гарантират приятното пътуване на над 100 пътници според различния капацитет на батерията

ВИЗИЯТА НА ANADOLU ISUZU ЗА ЕКОЛОГИЧНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА Пазарните амбиции на Anadolu Isuzu растат всяка година и са подплатени с широката продуктова гама, ефективните следпродажбени услуги и обширната дилърска и сервизна мрежа. Насочена към предлагането на автобуси и камиони, компанията постига значителен успех на вътрешния и външния пазар, произвеждайки годишно 19 000 единици в своите съоръжения, разположени на площ от 300 000 кв.м.

„Anadolu Isuzu участва в трансформацията, през която преминава цялата автомобилна индустрия напоследък, включително сегмента на индустриалните превозни средства – споделя търговският директор на Anadolu Isuzu Хакан Кефоглу – Ние не само сме в крак с тенденциите, които оформят бъдещето на промишлеността, но сме фокусирани и върху устойчивостта като наш основен приоритет във всички направления - от научноизследователската и развойна дейност до доставката и следпродажбеното обслужване. Изнасяме превозните средства, които сме разработили в отговор на настоящите и бъдещи изисквания и очаквания на клиентите в много страни по света. Сред най-големите ни предимства са именно научноизследователската и развойната мощ и модерните ни производствени съоръжения с характеристиките на „интелигентна фабрика“ в турската провинция Коджаели. Продължаваме да развиваме продуктовата си гама в съответствие с нашата визия за екологични превозни средства. В допълнение към напълно електрическите автобуси CITIVOLT 12 и NOVOCITI VOLT, подобрихме продуктовия сегмент с междуградския автобус KENDO - 100% съвместим с биогаз и метан.“

НазадКоментари