Captur блесна във Франкфурт

/ Информатор

Тиери Болоре и Лоранс ван ден Екеер представиха новото поколение на бестселъра

Най-продаваният малък кросоувър направи и официален прощъпулник на автосалона във Франкфурт. Captur бе представен от Тиери Болоре, главен изпълнителен директор Groupe Renault, и Лоранс ван ден Акер, старши вицепрезидент Корпоративен дизайн Groupe Renault. Пазарен лидер в сегмента си, с над 1,5 млн регистрации по цял свят Captur е напълно обновен и предлага повече гъвкавост, сигурност и персонализации.

"При проектирането на новото Renault CAPTUR нашата цел беше да подобрим модела като в същото време запазим най-доброто от предишното поколение. Резултатът е интериорна революция, осезаема екстериорна трансформация и още повече персонализации. За Renault качеството на живота на борда е основен приоритет. Със своите висококачествено купе, повече технологии и подсилена SUV идентичност създадохме модел, който е изцяло нов, но несъмнено CAPTUR." Каза Лоранс ван ден Акер.  

 

Второ поколение, базирано на изцяло новата модулна платформа на Алианса, е напълно ангажирано с утрешната мобилност, като предлага:

- свързаност със системата EASY CONNECT, включваща свързани услуги и най-новата мултимедийна система Renault EASY LINK,

- системи в помощ на водача Renault EASY DRIVE, включително система за поддържане на лентата на движение и автоматично спиране и потегляне при натоварено движение

- електрификация с иновативния хибриден двигател E-TECH Plug-in.

 

„От 2020 г. новото Renault CAPTUR ще бъде първият plug-in хибриден модел в своя клас. Разработихме уникална трансмисия, отговаряща на нуждите на хибридната система, и стратегия за управление на заряда, вдъхновена от нашия опит във F1.

Ангажимент на Renault е да направи все повече технологии и иновации достъпни за клиентите. Това е нашата история и нашето бъдеще", каза Тиери Болоре, главен изпълнителен директор на Groupe Renault

НазадКоментари