Колата на Дарт Вейдър

/ Информатор

Само 500 бройки ще бъдат произведени от специалната серия BMW X7 Edition Dark Shadow

С BMW X7 изживяването от луксозната радост от шофирането достигна до ново измерение. Първото Sports Activity Vehicle (SAV) в луксозния сегмент комбинира характерната визия с разточителен пространствен комфорт и типичния за марката спортен дух. Специалният модел в особено концентрирана форма демонстрира внушителното присъствие и ексклузивното излъчване на BMW X7. Уникалните елементи на дизайна и оборудването на BMW Individual BMW X7 Edition Dark Shadow подчертават както спортното излъчване, така и луксозната атмосфера на големия SAV. Най-впечатляващият признак на специалния модел е лаковото покритие на BMW Individual в цвят Frozen Arctic Grey metallic. Този особено висококачествен вариант на лаковото покритие на каросерията за пръв път се използва при BMW X модел. Успоредно със старта на производството на специалния модел подбрани варианти на лаковите покрития BMW Individual ще бъдат налични и в програмата от допълнително оборудване за BMWX7, BMW X6 и BMW X5.

Прецизно съгласуваните детайли на дизайна и оборудването в екстериора и интериора осигуряват на специалния модел на BMW X7 статуса на колекционерски автомобил. BMW X7 Edition Dark Shadow ще се произвежда от август 2020 година в завода на BMW в Спартанбърг, САЩ, в лимитиран до около 500 екземпляра тираж. Специалният модел ще се продава по целия свят и може да бъде съчетан с всички предлагани за BMW X7 двигатели. Изразителното лаково покритие на BMW X7 Edition Dark Shadow е допълнено с BMW Individual High gloss Shadow Line. В допълнение към рамките на прозорците, блендите на средната и задната колони, както и основите на външните огледала в черен хром са оформени и рамката и пластините на BMW бъбрековидната радиаторна решетка, Air Breather и ауспуховите накрайници на изпускателната система. Така се създава изискан контраст с матовите повърхности на каросерията, която се подчертава и от дъгите на покрива BMW Individual High gloss Shadow Line и слънцезащитното остъкляване. Динамичният характер на този SAV се подчертава и от аеродинамично оптимизираните каросерийни елементи на М Спортния пакет, който също е част от оборудването на специалния модел. Друг ексклузивен елемент на BMW X7 Edition Dark Shadow са 22-инчовите М алуминиеви джанти с V-образни спици в цвят Jet Black matt, оборудвани с гуми с различен размер на предната и задната ос. Уверената мощност на двигателя се съпровожда от емоционалния звук на М Спортната изпускателна система.

Впечатляващото съчетание между спортен дух и луксозна атмосфера е характерно и за интериора на специалния модел, който по избор се предлага с 6 или 7 места. Водачът и пътникът до него се наслаждават на уверения спортен дух на луксозния SAV върху комфортни седалки с електрически регулировки с функция Памет. М коженият волан и разработените специално за BMW X7 Edition Dark Shadow елементи на оборудването на BMW Individual гарантират максимална ексклузивност. За нея допринасят и пълното кожено оборудване BMW Individual Merino в специалния Bicolor-вариант Midnight Blue/Black с контрастни шевове, както и таванът BMW Individual Alcantara в цвят Midnight Blue. Горната част на арматурното табло, както и подлакътниците на вратите са тапицирани с кожа Walknappa в цвят Midnight Blue. Долната част на арматурното табло и гърбовете на предните седалки са тапицирани с черна кожа Merino. За вълнуващото излъчване на интериора на специалния модел допринасят и интериорните лайстни от фино дърво BMW Individual Fineline Black с алуминиеви елементи. В областта на средната конзола уникалното оформление е подчертано от интериорните лайстни BMW Individual piano finish Black с логото на специалния модел. Освен предлаганият ексклузивно за BMW X7 Edition Dark Shadow вариант Frozen Arctic Grey metallic в производството на завода на BMW в Спартанбърг от август 2020 година ще бъдат интегрирани и други специални лакови покрития на BMW Individual. Особено висококачествените цветови варианти Urban Green uni и Grigio Telesto metallic ще са на разположение за моделите BMW X7, BMW X6 и BMW X5.

НазадКоментари