BMW Welt отново работи

/ Информатор

Специална светлинна инсталация пулсира в ритъма на живота

Мюнхен върна част от своето очарование след сивотата на крантината. На 15 май BMW Welt отново отваря врати, а до 25 май всеки ден от 22 до 24 часа фасадата на "двойния конус" ще бъде осветена с особено послание: пулсиращият сърдечен ритъм от светлина не само ще покаже връщането към живота на BMW Welt, но и ще демонстрира знак за увереност. „През последните седмици голяма част от общественият живот замря почти напълно. Ние сме радостни, че отново можем предпазливо да отворим врати за нашите посетители. Със светлинната инсталация бихме искали да дадем знак за надежда и съпричастност във фазата на отваряне“, казва Хелмут Кез, ръководител на BMW Welt.

В началото BMW Welt ще е отворен всеки ден от 8 до 20 часа. За посетителите ще бъдат отворени всички изложбени площи, включително и обществената зона на новият Junior Campus, получаването на автомобили на BMW Welt Lifestyle & Accessory Shops. Гастрономическите предложения, сред тях и Bistro Cooper’s, Bavarie, както и ресторантът с 2 звезди EssZimmer ще бъдат на разположение на посетителите от 25 май. Междувременно Cooper’s ще предлага To Go услуга за храни и напитки.

От 16 май зоната пред BMW Welt ще осигурява възможност за тестване на напълно електрическото MINI Cooper SE. Всеки ден от 10 до 12 часа и от 14 до 17 часа след предварителна заявка и спазване на всички хигиенни изисквания заинтересованите ще могат да седнат зад волана на напълно електрическо MINI SE. Заявките ще се приемат директно на място.

Естествено, основен приоритет e здравето на посетителите и нашите сътрудници. Поради това откриването ще протече при спазване на всички официални изисквания и мерки. Още от 4 май при спазване на тези изисквания за посетители са отворени всички отдели за предаване на автомобили, както и всички продажбени и изложбени зони на BMW Welt.

НазадКоментари