Automotive Forum & Expo Sofia е събитието на годината

/ Информатор

Над 80 компании представят най-новото от света на автомобилната индустрия и следпродажбения сервиз от 18-и до 21 октомври

Точно след седмица -  от 18 ноември, представители на автомобилната индустрия от цял свят се събират в Интер Експо Център за първия Automotive Forum & Expo Sofia, подкрепено от Automechanika - водещият световен бранд за автотехнически изложения и най-успешната търговска марка на Messe Frankfurt. В рамките на 4 поредни дни (18-21 октомври) над 80 компании ще покажат последните технологии и иновации от бранша, както и актуалните си предложения в сферата на следпродажбения сервиз.

По време на Automotive Forum & Expo Sofia ще бъдат изложени авточасти и компоненти, автосервизно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили. Заедно с това посетители ще се радват и на богата съпътстваща програма, както и на специално изградена демо зона, организирана от Българска федерация по автомобилен спорт, в която ще има симулатори за демонстрации, свързани с пътната безопасност.

Участниците в Automotive Expo Sofia ще представят всевъзможни продукти - от части за окачване, съединители, смазочни материали и антифризи, асортимент от продукти за пълноценната грижа за двигателя и филтрите, гарнитури, уплътнителни системи и иновации, осигуряващи икономичност и природосъобразност, до изключително иновативни  произведения, като сензори, които следят налягането в автомобилните гуми; машина за водородно вътрешно почистване на двигатели, която дава възможност за премахване на карбоновите отлагания, саждите и нагарите без разглобяване на двигателя.

И още – за първи път пред българската публика ще бъде показана система за защита на гумите и автоматизирана безконтактна автомивка, която осигурява икономия до 60% за електричество и 50% за вода в сравнение с ръчното почистване. Ще бъде демонстриран за първи път нов цялостен проект от Япония – автомобил Datsun 280Z, реставриран напълно и преобразен във Vilner стил.  Подробности може да следите на сайта на изложението.

НазадКоментари