Alfa Romeo Tonale цъфна в Мрежата

/ Информатор

Изтичат качествени снимки от сесия за визуално сревнание с конкурентите

Бъдещият компактен кросоувър Alfa Romeo Tonale напредва устремно по пътя си към пазара. Шефовете от фирмата дори са разгледали един „почти“ финален и производствен прототип заедно с основните конкуренти. Подобни вътрешни събития обикновено се пазят в тайна и изтичането на снимки от тях се наказва от фирмата. Не е ясно дали някой служител няма да бъде изхъврлен, но ликът на Tonale вече е оповестен чрез все по-легитимния за най-новото време начин –  анонимно пускане на снимките в Интернет, където те бързо стават всеобщо достояние. Всъщност нищо чудно „изтичането“ да е част и от някаква фирмена стратегия за поддържане на интерес.  

От фотосите стява ясно, че Tonale е променен в сравнение с прототипа от Женева, че предницата ще има по-малко агресивен вид, но все пак цялостното излъчване ще бъде по-експресивно от това на „баткото” Stelvio.  

За технически подробности все още е рано да се говори, тъй като пазарното лансиране се очаква най-рано след година и половина.  При внимателен анализ на снимките се вижда, че сред потенциалните конкуренти и обекти на сравнение са машини като BMW X2, Volvo XC40, Audi Q3.  

НазадКоментари