Alfa Romeo кани фенове Tribe Days

/ Информатор

Второто издание на уникалното събитие ще се проведе на пистите Льо Ман и Монлери

Предстоящото второ издание на Alfa Romeo Tribe Days предоставя възможност на всички почитатели на легендарната италианска марка, клиенти и колекционери да участват в това забележително събитие. От 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) Alfa Romeo ще приветства своите фенове на историческото автомобилно състезание Льо Ман - Classic и ще ги включи във второто издание на Tribe Days.

Единственото по рода си преживяване предлага три дни на чиста страст от високите скорости, участие в уникални събития, семинари, празнични паради и ексклузивни емоции от шофиране на пистите Льо Ман и Монлери, на които са написани незабравими страници от историята на моторните спортове.

Настоящата 2023 година е крайъгълен камък за Alfa Romeo и за Льо Ман. Италианската марка чества 100-годишния юбилей на Quadrifoglio – легендарния символ, който е отличителен белег на най-мощните моторни творения на Alfa Romeo от 1923 г. насам. През тази година се навършват и 100-години от създаването на едно от най-престижните и вълнуващи автомобилни състезания в света – „24-те часа на Льо Ман“. Двама главни герои в исторически моменти от летописа на моторните спортове стават на 100 години! За феновете това е възможност, която не могат да пропуснат. Почитателите на Alfa Romeo, които желаят да изразят своя интерес към участие, вече имат възможност да се регистрират на специалния уебсайт (местата са ограничени).

НазадКоментари