Размерът няма значение

/ Наблюдател

Обявеният за „най-секси кола“ Fiat 500 получи специален тунинг в стил Кама Сутра.

Миланската тунингова къща Garage Italia Customs реши да докаже по един артистичен начин, че мъникът Fiat 500 не случайно бе обявен за „най-секси кола в света“ от Джеръми Кларксън и компания. Дизайнерите са покрили две машини с еротични сцени като първата е вдъхновена от Кама Сутра, а втората – от японските еротични гравюри Сюнга. Снимките на машините са разпространени в цензуриран и нецензуриран вариант.

Garage Italia Customs принадлежи на Лапо Елкан – внук на легендарния Джани Аниели и бивш мениджър на Fiat, който бе отстранен от фирмените дела след издънка с наркотици. Той все пак се помири с фамилията, премина курс на лечение и сега се занимава с авангарден дизайн.  

Освен рисунките по екстериора, еротизъм е вкаран и във вътрешността на колата – със съчетание на червена и розова кожа и висящи тук-там играчки за възрастни. Формата на скоростния лост също носи някакво внушение.  

Новото „чинкуаченто“  се смята за секси и без допълнителните декорации. Всъщност мъникът стои странно в този тип класации, където най-често се предпочитат агресивни спортни коли. Особеният му ореол подтикна  репортер на "Дейлимейл" направи и специален тест, за да провери въздействието на мъника върху жените. И се оказа, че наистина привлича заинтиргувани погледи, независимо че е натрупал години. Или пък може да се каже, че с ретродизайна си е неподвластен на времето. 

НазадКоментари